«عليرضا رازقي» ادامه داد: زمينه حضور شوراي شهر سلطانيه در شهر نراق با هدف آشنايي آنها با تجربه ياد شده و انتقال آن به مردم سلطانيه از سوي مديريت پايگاه ميراث جهاني گنبد سلطانيه مهيا شده است.
او با اشاره به اينکه پروژه نظرسنجي اجتماعي و آناليز نگرشها و معيارهاي ايجاد انگيزش در مردم سلطانيه نسبت به مشارکت در حفاظت و مرمت شهري سلطانيه تعريف و اجرا ميشود، اضافه کرد: پروژه بازنگري در ضوابط دائمي عرصه گنبد سلطانيه با تأکيد خاص نسبت به بازنگري در ضوابط حريم درجه سه گنبد نيز اجرا ميشود.
اين مقام مسوول افزود: برنامهريزيهاي اوليه در راستاي برگزاري نشستهاي مردمي با حضور متخصصان ميراث فرهنگي و با هدف معرفي تجارب موفق مشابه در ايران و جهان براي مردم اين شهر صورت ميگيرد.
او ضمن دعوت از علاقمندان و صاحبنظران حوزه ميراث فرهنگي به مشارکت در اين برنامه يادآور شد: از ديگر برنامههاي سال جاري مجموعه ميراث جهاني گنبد سلطانيه جهتدهيفعاليتهاي مرمتي و عمراني از درون گنبد به بيرون آن در مقياس محوطه ارگ تاريخي سلطانيه و شهر مذکور است.
رازقي با تأکيد بر اينکه مطالعات و طراحي دو پروژه مهم در سال گذشته به اتمام رسيده، اضافه کرد: اين پروژهها در سال جاري اجرا ميشوند.
او اجراي پروژه تغيير ورودي محوطه از ضلع جنوب غربي به ضلع شمالي محوطه و گنبد با تأکيد بر ساماندهي محوطه و ايجاد ارتباط معقول ميان مردم و گردشگري با محوطه 12 هکتاري پيرامون آن را يکي از پروژههاي نام برده دانست و خاطرنشان کرد: مجموعه اقامتي پايگاه ميراث جهاني گنبد سلطانيه با معماري مطلوب ايراني و اسلامي معاصر با کيفيتي منتج از معماري گنبد و متمايز از ساخت و سازهاي متداول در شهر سلطانيه نيز در سال 90 احداث ميشود.
او اظهار داشت: توجه و تأکيد به رويکرد يادشده به معناي غفلت از مسائل مرمت و حفاظت بنا و تزئينات مجموعه نبوده و اين فرآيند نيز در سال 90 ادامه خواهد داشت.
112/
انتهای پیام/